Over ons

OVER ONS

Na mijn Hbo-opleiding Commerciële Economie kwam ik er al snel achter dat ik een eigen onderneming wilde starten. In 2012 ben ik met mijn jeugdvriend Bas een sportieve BSO begonnen. Tegelijkertijd kocht ik mijn eerste appartement samen met mijn vrouw. Dit was een kluswoning die geheel aangepakt moest worden. Het verbeteren en verduurzamen van mijn eigen woning gaf mij gaandeweg veel plezier en voldoening. Inmiddels ben ik een aantal verbouwingen verder en heb ik van het kopen en verduurzamen van woningen mijn werk gemaakt. De afgelopen jaren heb ik woningen met achterstallig onderhoud gekocht, gerenoveerd tot bijna energie neutraal en vervolgens verkocht aan particulieren. 

Met Rotown Vastgoed koop ik woningen in Rotterdam voor eigen portefeuille en beleggers. Dit zijn voornamelijk woningen van particulieren die, om bepaalde redenen, snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoopstress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en uiteraard geen dubbele maandlasten wilt betalen.

Alle woningen die Rotown Vastgoed koopt, worden gerenoveerd en krijgen hierdoor een beter energielabel. Hiermee wil Rotown Vastgoed een steentje bijdragen bij het verduurzamen van de woningvoorraad. Het verkopen van uw woning aan ons, levert hier een bijdrage aan. Wij garanderen dat uw onroerend goed snel, transparant en voor een eerlijke prijs kan worden afgenomen.

Rotown Vastgoed staat voor u klaar!